Καλώς ήρθατε στην σελίδα της Tech Place

Μερικές απο τις έξυπνες λειτουργίες του iPhone!

19 Μάι 2017

Μερικές απο τις έξυπνες λειτουργίες του iPhone!

Posted by with - in News

Για τους λάτρεις και χρήστες του iPhone, δείτε μερικά έξυπνα κολπάκια σου συγκεντρώσαμε για εσάς.

Ρυθμίστε τον χρονοδιακόπτη ύπνου
Αποκοιμηθείτε ενώ ακούτε την αγαπημένη σας μουσική χωρίς να ανησυχείτε αν θα παίζει ολόκληρη τη νύχτα. Ανοίξτε την εφαρμογή της Ωρας και στον Χρονοδιακόπτη καθορίστε πόσο χρόνο θέλετε να παίζει η μουσική. Έπειτα πατήστε το κουμπί “Με την Λήξη” και αντί να επιλέξετε κάποιο Ringtone επιλέξτε Διακοπή Αναπαραγωγής.
timer-stop-music

 

Χρησιμοποιείστε το Google Maps χωρίς wifi ή 3G/4G
Μπορείτε να κατεβάσετε τους χάρτες για χρήση εκτός σύνδεσης.
Αφού πρώτα αναζητήσετε την τοποθεσία που θέλετε, πληκτρολογήστε στο πλαίσιο της αναζήτησης  “ok maps” και Search. Σας δίνει την επιλογή να κατεβάσετε τον χάρτη στο κινητό σας και να τον χρησιμοποιήσετε όποτε θέλετε ακόμα και χωρίς internet. Καταπληκτικό;
offline-google-maps-iphone

 

Απενεργοποιείστε στην Μουσική τα Tab με συνδέσεις τις Apple
Ρυθμίσεις -> Μουσική και ορίστε την Εμφάνιση του Apple Music slider σε Off.
Έπειτα μεταβείτε στις Ρυθμίσεις -> Γενικά -> περιορισμοί -> Εισάγετε τον κωδικό σας και στη συνέχεια απενεργοποιείστε την μουσική.
disable-music-slider-iphone

 

Κάντε επανεκκίνηση του iphone
Όλοι κάποια στιγμή έτυχε να βρεθείτε σε μία κατάσταση που το ihone σας “κόλλησε” και αρνούνταν να λειτουργήσει. Σε αυτή την περίπτωση, κάντε το μια επανεκκίνηση! Κρατήστε πατημένα για μερικά δευτερόλεπτα το κεντρικό κουμπί και το on/off, μέχρι να σβήσει η οθόνη σας. Μόλις γίνει αυτό, το ipone σας θα κάνει επανεκκίνηση. Προσοχή όμως, αυτή η ενέργεια δεν πρέπει να χρησιμοποιείται συχνά.
reboot-iphone

Comments are closed.