Καλώς ήρθατε στην σελίδα της Tech Place

Στη 2η θέση η Ελλάδα στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής με το 1ο ΓΕΛ Ξάνθης

09 Νοέ 2015

Στη 2η θέση η Ελλάδα στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής με το 1ο ΓΕΛ Ξάνθης

Posted by with - in News

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η ομάδα του 1ου ΓΕΛ Ξάνθης στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής στη Ντόχα του Κατάρ και οι Robospecialsts πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Όλη η Ξάνθη και βέβαια όλη η Ελλάδα που εκπροσώπησαν στη μακρινή διοργάνωση ήταν μαζί τους, με τις ευχές του Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου να τους συνοδεύουν, με τη σκέψη τους, με τις αγωνίες και την έννοια τους, σε όλα τα επίπεδα από γονείς, καθηγητές, φίλους να τους ακολουθούν.

Τα παιδιά μας, αφού νικήσαν σε όλους τους αγώνες του ομίλου τους, κατάφεραν να μπουν στους 16 και σήμερα με τις απανωτές νίκες τους στους 8 και στη συνέχεια να φτάσουν στον τελικό της διοργάνωσης με νοκ άουτ παιχνίδια.

Με 7 νίκες και μια μόνο ήττα από τη Μαλαισία πήραν το ΑΡΓΥΡΟ μετάλλιο, τη δεύτερη θέση, κάνοντας γνωστή την Ελλάδα και βέβαια την Ξάνθη στα πέρατα της Οικουμένης….

Εύγε στους Αλέξη Πανταζίδη, Χάρη Παπαδάκη, Βασίλη Κόκκινο για την υπερπροσπάθεια και την ανταμοιβή με το τελικό αποτέλεσμα.

Εύγε στον εκπαιδευτικό τους, ψυχή και ενορχηστρωτή της διάκρισης, καθηγητή Πληροφορικής κ. Θανάση Μπαλαφούτη και στις αφανείς ηρωίδες Μαίρη Παπαδοπούλου και Μένη Στεφανίδου που ακολούθησαν καταπόδας σε όλες τις στιγμές και εξελίξεις.

Εύγε σε γονείς και οικείο περιβάλλον που προσπάθησε, κόπιασε, στερήθηκε για να υπάρξει τελικά αποτέλεσμα και μάλιστα, τελικά, τόσο ενδιαφέρον.

Ευχή και ελπίδα όλων μας, το έμψυχο αυτό δυναμικό της Ξάνθης που είναι η ασύγκριτη περιουσία μας και η προστιθέμενη αξία αυτής της Πόλης, να αξιοποιηθεί και να στηριχθεί, από τις δομές της Ξάνθης και την επιστημονική κοινότητα της περιοχής αλλά και όλης της χώρας.

Πηγή: radio899.gr

Comments are closed.