Καλώς ήρθατε στην σελίδα της Tech Place

Τον Απρίλιο η διάθεση των δύο νέων «έξυπνων» ρολογιών από τη Samsung

16 Μάρ 2014

Τον Απρίλιο η διάθεση των δύο νέων «έξυπνων» ρολογιών από τη Samsung

Posted by with - in News

SAMSUNG

Από Απρίλιο τα Gear 2 – Gear 2 Neo
Τον Απρίλιο θα ξεκινήσει η διάθεση των Gear 2 και Gear 2 Neo της Samsung, των δύο νέων «έξυπνων» ρολογιών που παρουσίασε η κορεατική εταιρεία στην έκθεση Mobile World Congress στη Βαρκελώνη. Συμβατά με τα περισσότερα κινητά της σειράς Samsung Galaxy, τα δύο smartwatch βασίζονται στο λειτουργικό Tizen και λειτουργούν σαν «τερματικά» του τηλεφώνου, επιτρέποντας σε αυτόν που τα φορά να αποδέχεται ή να αγνοεί εισερχόμενες κλήσεις και μηνύματα, ενώ εμφανίζουν ειδοποιήσεις που αφορούν τις δραστηριότητές του.

SONY

Ακουστικά για λάτρεις των σπορ
Για τους λάτρεις των σπορ προορίζονται τα νέα ασύρματα ακουστικά MDR-AS700BT της Sony, τα οποία είναι ανθεκτικά στο νερό, έχουν αυτονομία 9 ώρες, και έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μένουν σταθερά στη θέση τους ανεξάρτητα από τις κινήσεις αυτού που τα φορά. Με NFC και Bluetooth, τα ακουστικά συνδέονται ασύρματα με smartphone και άλλες συσκευές αναπαραγωγής μουσικής, εξασφαλίζοντας εξαιρετικό ήχο χάρις στις μονάδες οδήγησης δυναμικού τύπου 30 χλστ. που διαθέτουν.

PHILIPS

Οθόνες αφής με λειτουργικό Android
Το λειτουργικό Android της Google ενσωματώνουν οι νέες οθόνες αφής Smart All-In-One της Philips, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους χρήστες να σερφάρουν στο Ιντερνετ, να παίξουν βιντεογκέιμ και να αναπαραγάγουν multimedia χωρίς υπολογιστή. Οι οθόνες διατίθενται στις 21,5 και στις 23 ίντσες, ενώ ενσωματώνουν τετραπύρηνο επεξεργαστή Nvidia Tegra T33, μνήμη RAM 2 GB, αποθηκευτικό χώρο 8 GB και υποδοχή για κάρτες μνήμη ή USB στικ. Οι Smart All-In-One έχουν αναλογία διαστάσεων 16:9 και υποστηρίζουν ανάλυση Full HD.

HEWLETT PACKARD

Φορητός γίνεται και ταμπλέτα
Το Pavilion x360 της Hewlett Packard P διαθέτει οθόνη αφής που περιστρέφεται κατά 360 μοίρες, ώστε το πληκτρολόγιο να «κρύβεται» κάτω από το μόνιτορ και ο φορητός υπολογιστής να «μεταμορφώνεται» σε ταμπλέτα. Το «υβριδικό» μοντέλο της αμερικανικής εταιρείας παρουσιάσθηκε στο Mobile World Congress και έχει οθόνη 11,6’’ ανάλυσης 1366 x 768 pixel, επεξεργαστή Intel Atom τελευταίας γενιάς (Bay Trail) και συμβατικό σκληρό δίσκο χωρητικότητας 500 GB.

Πηγή: kathimerini.gr

Comments are closed.