Καλώς ήρθατε στην σελίδα της Tech Place

Όλο και περισσότεροι οι χρήστες που βγάζουν λεφτά μέσα από το Vine!

15 Μάρ 2014

Όλο και περισσότεροι οι χρήστες που βγάζουν λεφτά μέσα από το Vine!

Posted by with - in News

Πολλοί είναι οι χρήστες που έχουν καταφέρει να κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα και βγάζουν λεφτά μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα όπως είναι η υπηρεσία βίντεο Vine.

To Vine είναι μία υπηρεσία του Twitter που επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν βίντεο μέγιστης διάρκειας 6 δευτερολέπτων και να το μοιράζονται με όσους τους ακολουθούν (Followers).

Βλέποντας οτι τα βίντεο στην υπηρεσία είναι πολύ δημοφιλή μεταξύ χρηστών δεν είναι λίγες οι εταιρίες που πληρώνουν χρήστες που έχουν πολλούς followers για να αναδημοσιεύσουν ή ακόμα και να προμοτάρουν τα προϊόντα τους…

Μία από αυτούς τους χρήστες είναι και η 16χρονη Lauren Giraldo η οποία έχει καταφέρει να είναι από τους πιο δημοφιλής χρήστες της υπηρεσίας με πάνω από 2 εκατ. Followers με αποτέλεσμα να βγάζει πάνω από 2000$ το μήνα από προϊόντα ή εταιρίες που προωθεί μέσα από το λογαριασμό της στο Vine.

Δεν είναι μόνο η Lauren μιας και όλο και αυξάνονται οι χρήστες που με τη δημιουργικότητά τους αποκτούν φανατικό κοινό στο πρωτόττυπο αυτό κοινωνικό δίκτυο και στη συνέχεια τους προσεγγίζουν οι εταιρίες για να κάνουν χορηγημένες αναρτήσεις.

Πηγή: techit.gr

Comments are closed.