Καλώς ήρθατε στην σελίδα της Tech Place

Db60: Ένα μίνιμαλ Ηχείο Bluetooth Τοίχου από την DNgroup.

07 Μάρ 2014

Db60: Ένα μίνιμαλ Ηχείο Bluetooth Τοίχου από την DNgroup.

Posted by with - in News

Το ηχείο Db60 είναι ένα ενεργό ηχείο με τεχνολογία Bluetooth που μας εντυπωσίασε με τον μίνιμαλ σκανδιναβικό σχεδιασμό του. Είναι ένας λιτός κύλινδρος που προσαρμόζεται στον τοίχο με κάποια φουτουριστικά στοιχεία στο design του. Θυμίζει κομμάτι από διαστημόπλοιο ή κουμπί από ραδιόφωνο.

Ο τρόπος που το ηχείο Bluetooth Db60 τοποθετείται στον τοίχο το καθιστά πολύ πρακτικό. Αναρτάται εύκολα σε οποιαδήποτε επιφάνεια εσωτερικού χώρου, οπουδήποτε χρειάζεται για βέλτιστη ακουστική.

Το ηχείο Bluetooth Dd60 διαθέτει τον χαρακτηριστικό μινιμαλιστικό σχεδιασμό του Νορβηγικού design και δημιουργήθηκε για να καλύψει το κενό μεταξύ ακουστικού εξοπλισμού και εσωτερικής διακόσμησης. Η ευκολία χρήσης φαίνεται και στο εξωτερικό του κέλυφος: δεν έχει ούτε ένα κουμπί! Το ηχείο Bluetooth είναι συνεχώς σε κατάσταση αναμονής και έτοιμο να λειτουργήσει είτε μέσω Bluetooth είτε μέσω μιας κανονικής υποδοχή ακουστικών.

Και σε περίπτωση που αναρωτιέστε, που να ακουμπήσετε τη συσκευή σας εάν την συνδέσετε στην υποδοχή ακουστικών, οι σχεδιαστές DNgroup έχουν ήδη προβλέψει την ανάγκη αυτή. Βασικό χαρακτηριστικό του σχεδιασμού του ηχείου Bluetooth bd60 είναι το προσαρμοσμένο ράφι, το οποίο τονίζεται με διαφορετικό υλικό, έντονο χρώμα και διαφορετική υφή. Το ράφι είναι ιδιαίτερα πρακτικό καθώς κρύβει από κάτω του υποδοχή για φορτιστή ώστε να μπορείτε να φορτίζετε τη συσκευή σας καθώς ακούτε μουσική.

Η ομάδα σχεδιαστών DNgroup έχει βάση την Δανία, ωστόσο διατηρεί και παραρτήματα σε Ταϊβάν και Μεγάλη Βρετανία. Η δουλειά τους επικεντρώνεται στην πρωτοποριακή και καινοτόμο σκέψη, που όμως πραγματώνεται με βάση την πολυετή τους εμπειρία. Τα προϊόντα που παράγουν μοιάζουν να ανταποκρίνονται άμεσα στις τρέχουσες ανάγκες του κοινού στο οποίο απευθύνονται.

Πηγή:designisthis.com

Comments are closed.