Καλώς ήρθατε στην σελίδα της Tech Place

Google DevFest στην Θεσσαλονίκη από τις 7 έως τις 10 Νοεμβρίου 2013

04 Νοέ 2013

Google DevFest στην Θεσσαλονίκη από τις 7 έως τις 10 Νοεμβρίου 2013

Posted by with - in News

Τέσσερις ημέρες θα βρίσκονται στην Ελλάδα εκπρόσωποι από την διεθνή κοινότητα της Google στο πλαίσιο του πρώτου Google DevFest που διεξάγεται στην χώρα μας από τις 7 έως τις 10 Νοεμβρίου 2013. Στο φεστιβάλ θα γίνει στην Θεσσαλονίκη στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου της πόλης.

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα Google DevFest που διοργανώνονται ανά τον κόσμο, σχεδιάστηκαν για να αναδείξει τα οφέλη της χρήσης της σύγχρονης τεχνολογίας για επιχειρηματίες, στελέχη ιδιωτικών και κυβερνητικών οργανισμών, ακαδημαϊκούς και τεχνοκράτες, με επίκεντρο πάντα τους προγραμματιστές. Το εγχείρημα θα κινηθεί γύρω από βασικά εργαλεία της Google που αφορούν εφαρμογές, λογισμικό και εξελιγμένες πλατφόρμες. Μεταξύ των εκπλήξεων που επιφυλάσσει η εν λόγω διοργάνωση στη Θεσσαλονίκη θα είναι η παρουσίαση του Google Glass.

Στο DevFest στην Θεσσαλονίκη συμμετέχουν ο Cuneyt Unar, επικεφαλής Mobile Partnership από τα γραφεία της Google στο Δουβλίνο και ο Martin Pelant, Google Glass Explorer και προγραμματιστής Android.

H διοργάνωση περιλαμβάνει τα λεγόμενα Tech Talks, ομιλίες για τις τελευταίες εξελίξεις και τις τάσεις της τεχνολογίας και τα Workshops, εργαστήρια με σκοπό τη δημιουργία προϊόντων πάνω στις τεχνολογίες αυτές.

Το ειδικά διαμορφωμένο «Playground» του Google DEVFEST θα αποτελέσει σημείο συνάντησης με υποψήφιους συνεργάτες-προμηθευτές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, που έχουν να προτείνουν τις δικές τους ιδέες στην κοινότητα της Google για περαιτέρω ανάπτυξη και βελτίωση των προϊόντων/υπηρεσιών τους. Το Google DEVFEST απευθύνεται, τόσο σε απλούς επισκέπτες που θα έχουν τη δυνατότητα για ένα «περιπετειώδες» ταξίδι στη σφαίρα της τεχνολογίας, όσο και σε επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις και να αξιοποιήσουν τη γνώση αυτή στη δική τους λειτουργία.

Η συμμετοχή είναι εφικτή κατόπιν εγγραφής. Η διοργάνωση βρίσκεται υπό την αιγίδα του Google Developers Group Thessaloniki και της ΔΕΘ-Helexpo. Η εταιρεία αναφέρεται στην εκδήλωση αυτή ως μια πρόγευση όσων θα παρουσιαστούν στην συνέχεια, στην 79η ΔΕΘ τον Σεπτέμβριο του 2014.
Επισκεφθείτε το devfest.gdgthess.org για περισσότερες πληροφορίες.

Περισσότερες πληροφορίες: tech.in.gr/

Comments are closed.