Καλώς ήρθατε στην σελίδα της Tech Place

Στις 13 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει το PlayStation 4 στην Ελλάδα

05 Οκτ 2013

Στις 13 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει το PlayStation 4 στην Ελλάδα

Posted by with - in News

Μέχρι το τέλος της χρονιάς αναμένονται 33 τίτλοι για τη νέα παιχνιδομηχανή της Sony.

Στις 13 Δεκεμβρίου θα κάνει ντεμπούτο στη χώρα μας το PlayStation 4, η νέα παιχνιδομηχανή της Sony. Από την ημέρα λανσαρίσματος του PS4 και έως την 31η Δεκεμβρίου του 2013, θα κυκλοφορήσουν σε Blu-ray Disc 15 τίτλοι των Sony Computer Entertainment Worldwide Studios (SCE WWS) και πολυάριθμα παιχνίδια συνεργαζόμενων εταιρειών ανάπτυξης και παραγωγής από ολόκληρο τον πλανήτη.

Σε συνδυασμό με τους τίτλους που θα είναι διαθέσιμοι για ψηφιακό download, συνολικά 33 παιχνίδια θα κυκλοφορήσουν πριν τα τέλη της χρονιάς. Εξάλλου, από τον Ιούνιο του 2013, οι συνεργαζόμενες εταιρείες ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών για το νέο PlayStation έχουν αυξηθεί από περίπου 500 σε 620.

Το PS 4 υπόσχεται πανίσχυρα γραφικά και υψηλές ταχύτητες, ώστε να αναβαθμίσει την εμπειρία των φανατικών των βιντεοπαιχνιδιών. Παράλληλα, φιλοδοξεί να παίξει τον ρόλο του συστήματος ψυχαγωγίας επόμενης γενιάς, ενσωματώνοντας δυνατότητες κοινωνικής δικτύωσης και λειτουργίες «δεύτερης οθόνης», μέσω συσκευών όπως το PlayStation Vita.

Παράλληλα, η Sony θα εμπλουτίσει περαιτέρω τις διαθέσιμες υπηρεσίες του PS4, όπως το PSNSM και το PlayStation Plus, μια συνδρομητική υπηρεσία που προσφέρει στα μέλη της αποκλειστικό περιεχόμενο και λειτουργίες. Επίσης, θα εξακολουθήσει να βελτιώνει το ίδιο το PS4, μέσω μελλοντικών αναβαθμίσεων του λογισμικού του.

Περισσότερες πληροφορίες: www.kathimerini.gr

Comments are closed.