Καλώς ήρθατε στην σελίδα της Tech Place

ZTE Blade V: το οικονομικότερο 4πύρηνο smartphone από τη Wind

26 Σεπ 2013

ZTE Blade V: το οικονομικότερο 4πύρηνο smartphone από τη Wind

Posted by with - in News

Με τιμή λιανικής 159 ευρώ, η συσκευή μπορεί να αποκτηθεί ακόμη φθηνότερα αν συνδυασθεί με το νέο συμβόλαιο W.

Του Κώστα Δεληγιάννη

Με σκοπό να διευρύνει την γκάμα των συσκευών για όλους όσοι αναζητούν οικονομία και υψηλή τεχνολογία, η Wind φέρνει κατ’ αποκλειστικότητα το Blade V της ZTE, το φθηνότερο αυτή τη στιγμή τετραπύρηνο μοντέλο της αγοράς.
Το νέο Android smartphone της ZTE διατίθεται αποκλειστικά από τα καταστήματα WIND στην τιμή των 159 € ή ακόμα πιο οικονομικά στο νέο συμβόλαιο W για απεριόριστη επικοινωνία προς όλους.

Σε συνδυασμό με τη μνήμη RAM 1 GB, ο 4πύρηνος επεξεργαστής 1,2 GHz του Blade V εξασφαλίζει αρκετά ισχυρές επιδόσεις. Παράλληλα, το κινητό διαθέτει οθόνη 4’’, τεχνολογίας IPS, για να παρέχει μεγάλες γωνίες θέασης.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του smartphone συμπληρώνονται από την κύρια κάμερα 5 Megapixel, με αυτόματη εστίαση και φλας και τη δεύτερη VGA κάμερα στην πρόσοψη για βιντεοκλήσεις. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος περιορίζεται στα 4 GB, ωστόσο το νέο Blade δέχεται κάρτες microSD μέχρι 32 GB.

Στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του smartphone, ο Alex Deng, Country Manager της ZTE Ελλάς, επικεντρώθηκε στο «value for money» συγκριτικό πλεονέκτημα του Blade V. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, πρόκειται για μια ισχυρή συσκευή, με πολύ γρήγορο επεξεργαστή, που μπορεί να ικανοποιήσει απαιτητικούς χρήστες smartphones, ενώ ταυτόχρονα παραμένει προσιτή προς όλους.

Από τη μεριά του, ο Νίκος Μαλλιάκας, Mobile Data & Content Senior Member of Staff της WIND Ελλάς, ανέφερε πως το Blade V εντάσσεται στη στρατηγική της εταιρείας να προσφέρει υψηλής τεχνολογικής αξίας smartphone στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Περισσότερες πληροφορίες: www.kathimerini.gr

Comments are closed.